Massage aars østerport fysioterapi

(fysioterapeut). Uddannet fra Fysioterapiskolen i Næstved i Specielle kurser og interesser: Neurologiske lidelser; Psykosomatiske problematikker; Holdtræning indenfor ryg, skuldre og kroniske lidelser; Fysiurgisk massage; Dynamisk stabilitetstræning; Kol-rygerlunger; Er startet på Manuel Terapi uddannelsen. At forebygge skader i bevægeapparatet. Klinikken er en traditionel fysioterapi klinik, hvor der er mulighed for flg. behandling: Fysioterapeutisk undersøgelse; Manuel Terapi. Mobiliserings/udspændings-teknikker; McKinzie ryg- og nakkebehandling; Fysiurgisk massage; Tvær- og triggerpunktmassage. Genoptræning på hold. Østerport Fysioterapi er beliggende i Nykøbing F. centrum, tæt på station og bus. Klinikken er en veletableret klinik og har ligget på samme adresse igennem mere en 80 år. Der er foretaget moderniseringer i flere omgange, så klinikken i dag fremstår som en moderne klinik med et stabilt og veluddannet personale. En klinik.

Massage aars østerport fysioterapi - kan

Ring og tilmeld dig nu, så du er sikker på, at der er plads. Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Firmaet har ikke angivet andre åbningstider. Vi byder Sabine velkommen, og ser frem til at have en ny ung medarbejder på klinikken. Velkommen til Qure Fysioterapi på Vesterbrogade i København Har du nogensinde haft ondt et eller andet sted i kroppen, gået til behandling og fundet ud af at det virker ikke rigtigt? At forebygge skader i bevægeapparatet. Klinikken er en traditionel fysioterapi klinik, hvor der er mulighed for flg. behandling: Fysioterapeutisk undersøgelse; Manuel Terapi. Mobiliserings/udspændings-teknikker; McKinzie ryg- og nakkebehandling; Fysiurgisk massage; Tvær- og triggerpunktmassage. Genoptræning på hold. Qure er din fysioterapeut på Vesterbro. Du kan vælge mellem fysioterapi, massage eller få en sundhedsprofil eller vores egen ICMT behandling. Læs mere her. Massage, Terapi og Akupunktur klinik · le-foyer.eu Hassan Torabis Massage Terapi & Akupunkturklinik tilbyder effektiv forbyggelse og behandling af såvel sportsskad Hassan . Østerport Fysioterapi har igennem mere end 80 år ligget på samme adresse i Nykøbing F. centrum, tæt på station og bu Østerport.

1 Comment

  1. massage aars østerport fysioterapi

    I apologise, but, in my opinion, you commit an error. I can defend the position. Write to me in PM, we will communicate.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *